Hledáte prostory po podnikání v Brně? Máme řešení!

Hledáte prostory po podnikání v Brně? Máme řešení!

1362114_69861345Brno je jedním z největších měst České republiky. Kulturně je na podobné úrovni jako Praha, a co se obchodu týče, ani v tomto ohledu není moc pozadu. Ve srovnání s jinými lokalitami nabízí Brno nejen mnoho možností z hlediska zaměstnání, ale i spoustu příležitostí k podnikání.

 

Pokud jste začínající podnikatel, asi dobře víte, jak složité je sehnat ideální prostory pro váš business, bez ohledu na to, zda si chcete otevřít grafické studio nebo rozjet účetní firmu. Inzerce nabízí nepřeberné množství „skvělých“ lokalit, ale poté, co si je všechny prohlédnete, zjistíte, že jsou příliš malé, příliš zanedbané nebo třeba příliš odstrčené – jednoduše nevyhovující. Víte, že v centru nezaparkujete, úplně na periferii být nechcete, a když už najdete ty správné prostory, záhy se dozvíte, že jsou daleko za vaším rozpočtem. Jste unavení z hledání a pomalu vám dochází možnosti. Jak si s takovou situací poradit?

 

Kancelář v administrativní budově brněnského Špilberk Office Centre

 

V dnešní době existuje mnoho poskytovatelů flexibilních řešení, hledáte-li kancelářské prostory. Jeli jste už někdy po brněnské ulici Holandská kolem nových kancelářských prostor známých také jako Špilberk Office Centre? Říkali jste si, že to je přesně to místo, kde byste si dokázali představit svou kancelář, ale obávali jste se, že právě takové prostory jsou už dávno obsazené?

 

Ale kdepak! Právě Špilberk Office Centre má ještě volné prostory. Kancelářské budovy jsou jednou z prvních velkoplošných stavebních projektů v jihomoravské metropoli a sídlí zde tak velké společnosti jako AVG, Lufthansa nebo InfoSys. I přes lukrativní lokalitu a moderní stavby jsou však tyto kanceláře cenově dostupné a je zde několik volných ploch – a v jedné z nich by mohla být právě vaše kancelář!

 

Kvůli pronájmu kancelářských prostor, ať už právě v administrativní budově Špilberk, nebo na jiné podobně prestižní adrese nemusíte chodit nijak daleko. A vlastně si nemusíte ani lámat hlavu s tím, koho a kde kontaktovat pro zajištění těchto prostor. Jedním z ověřených poskytovatelů kancelářských prostor je společnost Regus. Přečtete si více o nabídce kanceláří v Brně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *